Cleanroom Advisering

Deskundige kennis
voor aangepaste oplossingen

myCleanroom.nl  heeft zich gespecialiseerd in holistische cleanroomoplossingen op het gebied van microtechnologie. Samen met onze partners adviseren wij u over de implementatie van de “ZUIVERE“ oplossing in uw bedrijf.

Uw contact

Joost van Rooij
Tel: +31 6 2023 4721
E-mail: shop@mycleanroom.nl

De toenemende eisen die aan de productie onder “zuivere omstandigheden” worden gesteld, confronteren bedrijven vaak met een verscheidenheid aan uitdagingen en vragen.

“We hebben een schone ruimte nodig.”
 
”We moeten onder schone omstandigheden kunnen produceren”
 
”Onze klant eist productie in een cleanroom, maar we hebben geen idee wat we moeten doen of waar we mee te maken hebben.”

Zijn dit ook uw onderwerpen waar u tegenaan loopt of moet aan specifieke eisen worden voldaan?
In dit geval is het uiterst belangrijk om o.a.

  • de eisen,
  • het product,
  • het proces
  • en de productie

in detail te bekijken.
 
Het cleanroombureau myCleanroom.nl heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van holistische oplossingen op het gebied van microtechnologie.  Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren over hun wensen werken we nauw samen in een netwerk met onze partners. Als alle eisen uitgewerkt en gedocumenteerd zijn, is het vinden van een passende oplossing een stuk eenvoudiger.


De onderwerpen zijn talrijk en reiken veel verder dan de eigenlijke productieomgeving. Kledingconcepten, reinigingsvoorschriften, meubilair, luchtsluisuitrusting, kortom, de gehele cleanroombehoefte moet worden aangepast aan de eisen.
 
Wij stellen de hoogste eisen op alle gebieden. Daarom hebben we een uitgebreide knowhow opgebouwd, die waarschijnlijk uniek is in zijn breedte en diepte. Maar we erkennen ook onze grenzen - en op dit vlak betrekken we onze partners die ons hierin steunen en aanvullen …

omdat nieuwe ideën nieuwe oplossingen creëren.
Daag ons uit en laten we over uw behoeften in gesprek gaan.

Unser Angebot: