Cleanroom Opleiding

Opleidingen om te optimaliseren
uw cleanroomprocessen

Op basis van jarenlange ervaring met het werken in cleanrooms bieden wij coaching en training aan over cleanroomspecifieke onderwerpen.

Uw contact

Joost van Rooij
Tel: +31 6 2023 4721
E-mail: shop@mycleanroom.nl

Oplossingen in cleanroomtechnieken worden steeds complexer.

Voor opleidingen is het daarom des te belangrijker om te begrijpen welke eisen of processen aanwezig zijn en welke daadwerkelijke parameters in aanmerking moeten worden genomen.

De trainers dienen de specifieke eisen van de klant tot zich te nemen om op het niveau van de gebruiker te kunnen communiceren en zo als gewaardeerde partner te worden aangezien. Zo wordt een vertrouwensrelatie opgebouwd, die leidt tot een duurzame opleiding en een maximale kennisopbouw.
Alleen dan kan een succesvolle training worden uitgevoerd.

Het cleanroombureau myCleanroom biedt drie trainingsgebieden aan:

 • Cursussen
 • Inhousetrainingen
 • Coachings

  Cursussen

    • must voor elke verantwoordelijke persoon in de cleanroom
    • nuttige kennis direct na afloop toepasbaar
    • resultaten direct na afloop meetbaar

    Deze training garandeert de cleanroom gebruiker dat aan het hoogste niveau met betrekking tot veiligheid en kwaliteit voor de processen en werkzaamheden wordt voldaan. Een optimale inzet van mensen en materialen vereist veel kennis en ervaring. Cleanroom managers die deze ervaring nog niet hebben, wordt de mogelijkheid geboden om te profiteren van de jarenlange expertise en ervaring van de trainer. In vier dagen wordt fundamentele kennis op een inspirerende en levendige manier overgedragen, zowel theoretisch als praktisch. De deelnemers krijgen belangrijke basiskennis om processen beter te beheersen, risico's te (h)erkennen en te elimineren, medewerkers productiever te maken en leveranciers beter te evalueren. Na het afronden van deze cursus om cleanroom manager te worden, zullen de deelnemers in staat zijn om een zuinigere, veiligere en een meer conforme cleanroom-strategie te creëren voor de actuele werkzaamheden.

    In-house trainingen

     • cleanroom experts komen naar uw bedrijf
     • tijdsbesparing door training op locatie
     • profiteer van meer dan 35 jaar praktijkervaring in de cleanroom

     Deze trainingen gaan over het optimaliseren van uw operationele prestaties op het gebied van gedrag of reiniging. Het doel is om medewerkers die al in een cleanroom werken, of op het punt staan in een cleanroom te gaan werken, een basis en een overzicht te geven in toepassing en optimalisering van cleanroomgedrag of reiniging.
De trainingen zijn zodanig opgezet dat de theoretische uiteenzettingen in essentie vergezeld gaan van praktijkvoorbeelden en -acties. Het praktijkgedeelte zorgt voor een levendige overdracht van kennis.

     Coachings

     • Theorie en praktijk voor beginners en professionals
     • Maatwerk: afgestemd op uw behoeften
     • Voor de perfecte structurering van uw eigen werk in de cleanroom

     Wij ondersteunen u bij de implementatie van optimalisatie- en innovatiestrategieën.
     Profiteer van de meer dan 35 jaar praktijkervaring van de trainer in de cleanroomtechniek. Met onze ondersteuning vindt u de zwakke punten in uw bedrijfsvoering. Wij stellen op betrouwbare wijze een individueel programma samen voor de opleiding van uw medewerkers en ontwerpen trainingen die u in staat stellen uw kleding- en reinigingsvoorschriften te implementeren. Als een van de resultaten optimaliseert u meetbaar uw materiaallogistiek in de cleanroom.

     Ons aanbod: