Cleanroom Oplossingen

mycleanroom.nl
Uw persoonlijke Cleanroom oplossing

Van de analyse van uw productieprocessen tot de uiteindelijke implementatie van de "CLEAN"-oplossing, myCleanroom.nl BV is Uw partner voor alle noodzakelijke diensten en producten in de cleanroomtechniek.

Uw contact

Joost van Rooij
Tel: +31 6 2023 4721
E-mail: shop@mycleanroom.nl

Wordt u ook geconfronteerd met de taak om producten onder cleanroomomstandigheden te produceren en te verpakken?

myCleanroom.nl BV is gespecialiseerd in de ondersteuning van ondernemingen als het gaat om planning en implementatie van individuele cleanroomsystemen. Het doel om efficiënte en economische oplossingen te creëren, klanten te voorzien van uitgebreid advies en een duurzame bevoorrading wordt consequent nagestreefd.

Ons dienstenaanbod kan van begin tot eind worden doorlopen, maar veel klanten beginnen ook direct bij een van de interfaces met individuele vragen.

Analyse

De basis voor een efficiënte- en effectieve planning van uw klantspecifieke oplossing ligt bij een gefundeerde analyse. Ons team van experts definieert de noodzakelijke basisprincipes op basis van uw individuele cleanroom eisen en uw huidige productieproces(-sen).

Oplossing

Wij gebruiken onze vakkennis om standaard- of maatwerkoplossingen voor uw processen te ontwikkelen waarbij U profiteert van de jarenlange ervaring van onze partners.

Aanbod

U ontvangt een gedetailleerde projectaanbieding voor de complete oplossing.

Indien wenselijk, kan de aanbieding eenvoudig worden teruggevonden in een speciaal voor u ingerichte en afgeschermde webomgeving.

Realisatie

Na uw bestelling bent u verzekert van een tijdige en kwalitatieve implementatie van uw cleanroomsysteem. Eén levering en installatie van alle componenten vereenvoudigt uw administratie en tijdsplanning.

Uitvoering

Na levering zal een team van specialisten alle noodzakelijke montagewerkzaamheden op locatie uitvoeren.

Continuering

Een speciaal voor u gecreëerde en gepersonaliseerde web-omgeving in onze onlineshop maakt het voor u eenvoudiger om een terugkerende cleanroombehoefte opnieuw te bestellen, waardoor administratieve handelingen worden verkort. Tegelijkertijd verzekeren wij u van een adequate verwerking en accurate levering.