Blog - whats new?

10 jaar cleanroom agentschap mycleanroom

Sinds juli 2012 is mycleanroom nu al actief. 10 jaar, een lange tijd met veel ups en een paar downs. We zijn begonnen als webshop maar al heel snel in de projectbusiness terecht gekomen.Inmiddels hebben wij ons gevestigd als hét cleanroom bureau voor ontwerp en inkoop en leveren wij onze klanten alles rondom reinheid en schone omgeving.

IAB Reinraum-Produkte en mycleanroom.de intensiveren hun partnerschap

De specialist voor cleanroomtoebehoren IAB Reinraum-Produkte en het cleanroombureau mycleanroom voor cleanroomoplossingen op maat breiden hun samenwerking uit het verleden uit en werken nu nog nauwer samen. Hier komt het gespecialiseerde cleanroomportfolio van IAB samen met de service-expertise van mycleanroom.de.

productronica 2021 in München presenteert het cleanroom agentschap mycleanroom opnieuw het cleanroom event podium

Velen hebben lang gewacht op een aanwezigheidsevenement in de microtechnologie en met Productronica 2021 in München wordt dit nu gerealiseerd.Het cleanroombureau mycleanroom organiseert ook dit jaar weer de "Event Stage Cleanroom". Samen met vele interessante partners zullen wij trachten alle onderwerpen in verband met een gecontroleerde omgeving tot een cleanroom voor te stellen en in de praktijk aan de bezoekers te demonstreren.